Elis Pavaje a investit 100.000 de euro în extinderea gamei de pavaje rezidențiale premium

Elis Pavaje a investit 100.000 de euro în extinderea gamei de pavaje rezidențiale premium
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 6 iul 2016

Compania Elis Pavaje, deținută de Emil Elisiu Goța și de Vasile Goța, își extinde gama de pavaje rezidențiale premium cu modele în mixuri de culori, în urma unei investiții de aproximativ 100.000 euro

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile nuanțe sunt obținute printr-un procedeu special care permite îmbinarea culorilor într-un mod estetic și vin în completarea modelelor monocrome, iar produsele vor fi disponibile în toată țară, în cele mai importante centre de bricolaj și în rețeaua națională cu peste 150 distribuitori.

Elis Pavaje asigură întreaga gamă de produse necesare amenajării exterioare a oricărui spațiu, în funcție de destinația acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidențiale și industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți, garduri și produse ornamentale.

Analiză: Prețurile apartamentelor din marile orașe au continuat să scadă în iunie CITEȘTE ȘI Analiză: Prețurile apartamentelor din marile orașe au continuat să scadă în iunie

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 143,9 milioane de lei (32,4 milioane de euro), în creștere cu aproape 30% față de vânzările de 110,8 milioane de lei (25 de milioane de euro) raportate pentru 2014, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice. Și profitul a crescut anul trecut cu 35%, de la 4,8 milioane de lei (1,1 milioane de euro) în 2014, la 6,5 milioane de lei (1,5 milioane de euro).

Compania avea anul trecut 289 de angajați, cu circa 50 mai mulți decât în 2014.

Elis Pavaje a fost înființată în anul 1991 în Alba și oferă produse și servicii acoperind toate etapele procesului de amenajare – de la producție, consultanță și proiectare, până la transport, montaj, întreținere și curățare pavaj.

Compania are în prezent două unități de producție, care asigură un volum de peste 9.000 metri pătrați pe zi. Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Albă) și Stoenești (Prahova).

viewscnt
Afla mai multe despre
elis pavaje
pavele
constructii
investitii