Ovidiu Șandor va dezvolta un proiect de birouri în Timișoara. Suprafața închiriabilă a primei etape, 18.000 mp

Ovidiu Șandor va dezvolta un proiect de birouri în Timișoara. Suprafața închiriabilă a primei etape, 18.000 mp
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 4 iul 2016

Omul de afaceri Ovidiu Șandor a anunțat că va dezvolta un proiect de birouri în zona centrală a Timișoarei, care va avea în prima fază 18.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrările de construcție vor începe imediat după obținerea autorizațiilor, dezvoltatorul mizează pe faptul că lucrările vor putea începe în această toamnă, urmând ca primele spații să fie livrate în primul trimestru din 2018.

Complexul de birouri va fi construit ca parte a proiectului mixt care urmează să fie construit pe terenul de peste cinci hectare din bulevardul Take Ionescu, la o distanță de zece minute de mers pe jos față de centrul istoric al orașului, pe care omul de afaceri a anunțat recent că l-a achiziționat.

În ceea ce privește proiectul rezidențial, dezvoltatorul a menționat că acesta va cuprinde aproximativ 1.200 de spații de locuit și estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare. Terenul permite o delimitare între cele două componente dar și o dezvoltare în paralel a proiectelor, iar componenta rezidențială va avea o suprafață mai mare decât cea office, au spus, pentru Profit.ro, reprezentanții companiei.

“Vom dezvolta cel mai atractiv concept din oraș în ceea ce privește mediu de lucru, un proiect amplasat central, cu o componentă inovativă semnificativă, adaptând modelul The Office dezvoltat la Cluj la contextul actual al pieței din vestul țării. Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat în trei etape, ceea ce ne va permite să avem suprafețe mari pe etaj și posibilități de extindere pe orizontală, în aceeași clădire. De asemenea, țintim să obținem cea mai înaltă certificare internațională de clădire verde pentru o clădire dezvoltată în afara Bucureștiului pentru a oferi chiriașilor o clădire cu impact redus asupra mediului și costuri administrative diminuate”, precizează Ovidiu Șandor.

Centrul comercial ParkLake va fi deschis pe 1 septembrie CITEȘTE ȘI Centrul comercial ParkLake va fi deschis pe 1 septembrie

Alături de poziționarea într-o zonă centrală, flexibilitatea în ceea ce privește extinderea chiriașilor și eficiența clădirii, complexul de birouri va avea următoarele atuuri: accesul facil la mijloacele de transport în comun, distanța mică față de o serie de puncte de interes (școli, grădinițe, piață, centru comercial), existența în cadrul proiectului a unor funcțiuni complementare (centru de conferințe, comerț de proximitate, sală de sport și spa, restaurante, cafenele, dar și integrarea cu cel mai modern ansamblu rezidențial din oraș).

Ovidiu Șandor este cunoscut în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timișoara și The Office Cluj Napoca.

Omul de afaceri a ieșit, la începutul acestui an, din acționariatul firmei ModaTim Business Facility, dezvoltatorul complexului de birouri City Business Centre Timișoara, care a fost finalizat în vara anului 2015. Astfel, fondul sud-african de investiții NEPI a devenit singurul acționar al proiectului pentru care avea un acord de preluare la finalizarea construcției.

The Office este mai mai mare complex de birouri din Cluj-Napoca și este dezvoltat de fondul sud-african de investiții NEPI, în parteneriat cu Ovidiu Șandor. La începutul acestui an, au fost începute lucrările de construcții pentru etapa a treia de dezvoltare, suprafața de 18.500 metri pătrați inchiriabili aferentă acestei faze urmând să fie finalizată în vara anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu sandor
timisoara
proiect de birouri
complex rezidential