Toate apartamentele din complexul rezidențial Citadella Titan au fost vândute

Toate apartamentele din complexul rezidențial Citadella Titan au fost vândute
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 5 iul 2016

În ultimii doi ani, toate cele 224 de apartamente din complexul rezidențial Citadella Titan au fost vândute, a anunțat Premier Estate Management, companie de consultanță și vânzări asistate în domeniul imobiliar în portofoliul căreia se află acest proiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Complexul a intrat în portofoliul companiei la începutul anului 2014.

Aproximativ 85% din numărul total de apartamente au fost tranzacționate prin programul Prima Casă.

Amplasat în cartierul Titan, complexul are o suprafață totală de 7.900 metri pătrați și include două clădiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje, totalizând un număr de 224 de apartamente, dintre care 38 apartamente studio, 114 apartamente cu 2 camere și 72 cu 3 camere. Prețurile de vânzare au pornit de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) și 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

În cadrul ansamblului rezidențial proprietarii beneficiază de o serie de facilități precum zona de relaxare, parcare atât subterană cât și supraterană precum și serviciu de pază 24/24h. Amplasarea sa oferă acces ușor la toate mijloacele de transport – metrou, tramvaie, autobuze – dar și către Autostrada Soarelui, care leagă Bucureștiul de stațiunile litoralului românesc. Ansamblul este potrivit și pentru familiile cu copii, deoarece în imediata apropiere se află mai multe grădinițe și școli, policlinici, spitale și hipermarketuri.

După 1989, peste un milion de locuințe au fost construite în România CITEȘTE ȘI După 1989, peste un milion de locuințe au fost construite în România

Citadella Titan a fost finalizat în două etape. În octombrie 2009 s-au încheiat lucrările la prima clădire, în timp ce cu patru luni mai târziu, în februarie 2010 s-au finalizat și lucrările la cea de-a doua clădire. Fiind declarat în insolvență, ansamblul Citadella Titan a intrat în februarie 2013 sub administrarea judiciară a Euro Insol, firma specializată în reorganizare judiciară, iar din martie 2014 în portofoliul Premier Estate Management.

Premier Estate a înregistrat în primele 5 luni ale anului vânzări record de apartamente și terenuri, în valoare totală de peste 22 milioane euro, potrivit companiei de consultanță. Cele mai bune vânzări rezidențiale au fost înregistrate în complexul rezidențial Asmita Gardens, unde au fost tranzacționate apartamente în valoare totală de peste 4,5 milioane euro, în timp ce departamentul de investiții al companiei a intermediat terenuri și pachete investiționale în valoare de 6 milioane euro. Compania are în portofoliu cu investiții de peste 150 milioane euro și cuprinde peste 1.000 de apartamente gestionate în exclusivitate în ansamblurile rezidențiale Asmita Gardens, Ibiza Sol, 49 Gafencu, Pallady Towers Residence și Green City.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
citadella titan
premier estate management
apartamente
titan