Femeile sunt cele mai interesate de o tranzacție imobiliară în România. O zecime dintre interesați sunt din afara țării

Femeile sunt cele mai interesate de o tranzacție imobiliară în România. O zecime dintre interesați sunt din afara țării
scris 15 mar 2017

Mai mult de jumătate (55%) din totalul utilizatorilor care au fost interesați în ultimele 6 luni de cumpărarea sau vânzarea unui imobil au fost femei, relevă o analiză realizată de platforma imobiliară Wizmo.ro.

Conform rezultatelor, femeile sunt mai active decât bărbații atunci când vine vorba de tranzacții imobiliare. Fie că se află în căutarea unei noi locuințe ori listează o proprietate pentru închiriere sau vânzare, numărul utilizatorilor de sex feminin este cu 10% mai mare decât cel al bărbaților. De asemenea, analiza companiei arată că 65% dintre utilizatorii platformei imobiliare au vârste cuprinse între 25-45 ani și accesează anunțurile listate din toată țara, București, Cluj-Napoca și Timișoara fiind, însă, orașele cu cea mai mare activitate.

 

„Mai mult, în aceste prime 6 luni de activitate am remarcat și faptul că mai bine de o zecime din numărul celor care sunt interesați să tranzacționeze o proprietate provin din afara României, fiind vorba atât de străini care doresc o relocare, cât și de români ce activează în străinătate și care doresc să-și vândă sau să-și închirieze locuințele din țară”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro. 

Băncile încep să reducă finanțarea proiectelor imobiliare din Europa, pentru prima oară din 2011 CITEȘTE ȘI Băncile încep să reducă finanțarea proiectelor imobiliare din Europa, pentru prima oară din 2011

Wizmo.ro este o platformă imobiliară dedicată în aceeași măsură segmentului rezidențial și celui de busines.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizmo.ro
tranzactii imobiliare