Foștii colegi de liceu Georgescu și Drăgulin, proprietarii Metropolitan Residence, dezvoltă în București un proiect imobiliar de 100 milioane euro

Foștii colegi de liceu Georgescu și Drăgulin, proprietarii Metropolitan Residence, dezvoltă în București un proiect imobiliar de 100 milioane euro
scris 6 nov 2019

Metropolitan Residence, companie deținută de Robertino Georgescu și Dan Drăgulin, a anunțat că va dezvolta Crown Towers, un nou proiect pe segmentul ultra-premium, cu 230 apartamente, și are în vedere un concept de mixt–use, pe terenul din zona Herăstrău urmând a construi atât locuințe, cât și spații de birouri, retail și un centru de agrement.

 

Investiția se ridică la suma de 100 de milioane de euro, iar proiectul va fi realizat în două etape, scrie News.ro.

EXCLUSIV Veronica Gușă de Drăgan, moștenitoarea ButanGas, a doua cea mai bogată femeie din România, a primit 4 mil. euro pe un teren lângă Petrom City. Cordia, cu teren și de la copiii unui celebru chirurg, vrea apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Veronica Gușă de Drăgan, moștenitoarea ButanGas, a doua cea mai bogată femeie din România, a primit 4 mil. euro pe un teren lângă Petrom City. Cordia, cu teren și de la copiii unui celebru chirurg, vrea apartamente

Crown Towers va fi construit în două faze și va avea un număr total de aproximativ 230 de apartamente, dar și spații adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness și piscină, pe o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp.

În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90 și 650 mp și un corp de clădire cu spații de birouri, care vor avea în total o suprafață de 4.530 mp. Prima fază se estimează că va fi finalizată până la sfârșitul anului 2021.

În cea de-a doua etapă a proiectului, se vor construi apartamente și birouri, dar și un centru de agrement, cu Spa, piscină și sală de fitness.

Foști colegi de liceu, Georgescu și Drăgulin fac parte din avangarda de investitori care au mizat pe zona de sud a Bucureștiului, care a cunoscut o dezvoltare remarcabilă tocmai în perioada de criză. Cei doi au construit în zonele Popești-Leordeni și Berceni, dar nu numai, circa 3.000 de apartamente croite după plafoanele programului „Prima Casă“.

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan residence
crown towers