FOTO Nordis Arhitectură își extinde echipa. Grupul pregătește ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux

FOTO Nordis Arhitectură își extinde echipa. Grupul pregătește ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux

Arh. Bogdan Radu, Managing Partner Nordis Arhitectură

scris 20 mai 2021

Nordis Group, companie imobiliară specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, își extinde echipa.

Echipă de arhitecți este coordonată de Arh. Bogdan Radu, Managing Partner Nordis Arhitectură.

Bogdan Radu a început colaborarea cu Nordis Group în octombrie 2019, iar acest demers a dus la apariția Nordis Arhitectură. Dacă echipa inițială era formată din 3 membri, în prezent aceasta este în continuă dezvoltare și numără 16 arhitecți.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

El are o experiență de peste 16 ani în domeniu, iar pentru Nordis Group a livrat până acum trei proiecte unice pe piața din România: Nordis Mamaia 5*****, Nordis Sinaia 5***** și Nordis Primăverii Boutique (foto mai jos).

„Arhitectura este un act de creație și o artă. Ce încercăm noi să facem, și reușim, este să redefinim cum se pot realiza lucrurile în România și să consolidăm o tendință în arhitectura locală de lux. Putem privi lucrurile și invers: ce facem noi aici poate schimba România în sensul că și ceilalți dezvoltatori pot crește calitatea construcțiilor. Noi avem capacitatea să-i tragem pe ceilalți după noi, în timp ce noi suntem deja cu pași buni înainte. Avem o viziune, știm unde vrem să ajungem și ce sentimente ne dorim să creeze fiecare proiect. Asta ne ghidează în muncă”, a explicat Bogdan Radu.

Bogdan vede orice construcție drept o sculptură, iar valoarea fiecărei astfel de „sculpturi” este dată de unicitate. „Românii vor ceva unic, s-au săturat de banalitate, iar ce mă bucură enorm la Nordis Arhitectură și ce facem aici este faptul că am scăpat de grija luptei cu prețurile care duce la finisaje de calitate inferioară. Pur și simplu punem preț pe calitate, pe finisaje premium și pe o experiență de lux. Ieșim din banalitate prin fiecare proiect, iar acest lucru nu este ușor. În proporție de 90% clădirile sunt la fel. Noi ne diferențiem când vine vorba de restul de 10%. Pentru acele procente ne propunem să găsim cele mai ingenioase soluții și neapărat realizabile. Ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis permit și propun creativitate totală. Când ajung oamenii la noi, vrem să aibă experiențe, senzații, dorința de apartenență. Atunci simțim că munca noastră e apreciată din toate punctele de vedere, când cineva își dorește ce oferim noi. De ce nu se duc la concurență? Pentru că nu are ce are Nordis”, a adăugat Bogdan Radu.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din șapte entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Travel, Nordis Property Management și agenția imobiliară Nobileo. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis arhitectură