Producătorul român de pavaje Star Stone intră în Austria, Slovacia și Cehia

Producătorul român de pavaje Star Stone intră în Austria, Slovacia și Cehia

Cristian Pop, Director General Start Stone

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2021

Star Stone, producător român de pavaje destinate sectorului rezidențial, estimează, pentru 2021, o creștere de aproximativ 40% a vânzărilor. Avansul va fi susținut de creșterea organică a pieței – industria construcțiilor având anul trecut cea mai bună evoluție an la an din ultimul deceniu – , de dezvoltarea companiei, de diversificarea portofoliului de produse, concomitent cu implementarea unui nou soft ERP, dar și de asumarea unui sistem de consolidare și de creștere accelerată a afacerii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2020, Star Stone a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 4,4 milioane de euro, în creștere cu peste 10% față de anul anterior.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Planul de investiții Star Stone pentru 2021 ia în calcul un buget de 3 milioane de euro și vizează extinderea pe plan local, dar și în Europa.

„Până la jumătatea anului, vom finaliza instalarea unei noi linii de producție, crescând astfel capacitatea totală de producție, lucru care ne va da posibilitatea să lansăm noi tipuri de produse destinate segmentului rezidențial. Totodată, mare parte dintre produsele noastre consacrate vor beneficia de îmbunătățirea aspectului și, printr-o metodă inovatoare, vor beneficia de un sistem de montaj care va ușura munca montatorilor și va reduce posibilitatea montajului incorect, toate acestea asigurând o calitate net superioară produselor anterioare”, spune Cristian Pop, Director General Start Stone.

Compania va continua dezvoltarea și extinderea rețelei de distribuție din România care, în momentul de față, număra aproximativ 300 de distribuitori și rețelele DIY Dedeman și Hornbach.

Relocarea în zonele rurale a devenit un trend. Mulți vânzători ezită însă să-și listeze proprietățile. Prețul de vânzare rural-urban, cu prognoză de creștere CITEȘTE ȘI Relocarea în zonele rurale a devenit un trend. Mulți vânzători ezită însă să-și listeze proprietățile. Prețul de vânzare rural-urban, cu prognoză de creștere

Prezentă pe piața din România încă din 2008, Start Stone a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, iar în 2020 și în Belgia. În ceea ce privește piața externă, compania urmărește pentru anul în curs consolidarea și dezvoltarea rețelei de distribuție din Ungaria și să intre în 3 noi țări, punând bazele rețelei de distribuție în Austria, Slovacia și Cehia.

viewscnt
Afla mai multe despre
star stone
pavaje