Grupul turc Anchor Group lansează ansambluri rezidențiale de lux în mai multe zone din Capitală

Grupul turc Anchor Group lansează ansambluri rezidențiale de lux în mai multe zone din Capitală

Imagine cu actualul ansamblu Pallady Towers

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 21 dec 2017

Compania imobiliară Anchor Group, parte a grupului turc FIBA, va ridica în apropierea blocurilor InCity Residences, de lângă Bucharest Mall, un nou complex rezidențial, inclus însă în categoria premium, care va fi livrat în primăvara anului 2019. Simultan, compania va lansa, până la finalul anului viitor, ansambluri rezidențiale de lux și pe terenurile pe care le deține în Voluntari, Fundulea și Berceni, toate în Capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Noul complex va fi construit pe un teren de 8.000 de metri pătrați și va include 188 de apartamente în patru blocuri cu cinci etaje.

Până atunci, în toamna anului viitor, grupul estimează că va termina primul stadiu al proiectului Pallady Towers, complexul rezidențial aflat pe bulevardul Theodor Pallady din cartierul bucureștean Titan, cu 200 de apartamente aflate în două blocuri. Primul stadiu al proiectului include 109 de apartamente.

Familia Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, semnează o nouă tranzacție imobiliară - cumpără un teren al Romexpo cu aproape 5 milioane de euro CITEȘTE ȘI Familia Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, semnează o nouă tranzacție imobiliară - cumpără un teren al Romexpo cu aproape 5 milioane de euro

Recent, Anchor Group a anunțat că va construi, lângă actualul ansamblu rezidențial Pallady Towers, două noi blocuri, cu un număr total de 200 de apartamente. Pallady Towers a fost construit din 2007 și include deja aproximativ 200 de apartamente, fiind acum vorba de un nou proiect, dezvoltat în vecinătatea acestuia.

"Este același teren, dar o fază nouă de dezvoltare", au precizat atunci reprezentanții companiei de consultanță pentru Profit.ro.

Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale CITEȘTE ȘI Tranzacție germano-spaniolă în România: Producătorul de pompe Wilo, cu afaceri de peste 1 miliard euro, construiește în Otopeni o clădire de birouri și hale

Anchor Group mai deține centrele comerciale București Mall și Plaza Romania, dar și clădirile de birouri Anchor Plazal și Anchor Plaza Metropol sau ansamblul imobiliar InCity Residences.

Pentru zona Pallady au anunțat recent că vor deschide magazine retailerii Ikea, Kika și Leroy Merlin.

viewscnt
Afla mai multe despre
anchor group
pallady towers