Guvernul american prelungește până la sfârșitul anului moratoriul asupra evacuărilor din locuințe

Guvernul american prelungește până la sfârșitul anului moratoriul asupra evacuărilor din locuințe
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2020

Guvernul american a anunțat marți că prelungește până la sfârșitul anului măsurile de protecție împotriva evacuărilor pentru zeci de milioane de familii care au dificultăți în a-și plăti chiria sau împrumutul la bancă, din cauza coronavirusului, informează miercuri AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Oamenii care au probleme în a-și plăti chiria din cauza coronavirusului nu vor mai trebui să se teamă că vor fi evacuați și că riscă să răspândească sau să fie expuși virusului din cauza unor probleme economice", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Brian Morgenstern, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Nemții de la GLL ies la cumpărături după ce tocmai au încasat peste 100 milioane de euro pe cea mai scumpă proprietate a lor din România. Vizează birouri similare cu Victoria Center CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Nemții de la GLL ies la cumpărături după ce tocmai au încasat peste 100 milioane de euro pe cea mai scumpă proprietate a lor din România. Vizează birouri similare cu Victoria Center

Aceste măsuri prevăd prelungirea moratoriului împotriva evacuării sau confiscărilor imobiliare decretat de Ministerul pentru Urbanism, precum și extinderea lui, cu anumite condiții, la toți locatarii care se confruntă cu riscul de a se trezi fără un acoperiș deasupra capului sau de a fi găzduiți în unități colective, potrivit unor responsabili ai guvernului american.

"Este esențial ca în timpul acestei pandemii americanii să aibă unde să stea în carantină, să se izoleze sau să practice distanțarea fizică", a explicat un înalt responsabil guvernamental.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
guvernul sua