Hagag Development Europe a început lucrările la proiectul H Tudor Arghezi 21

Hagag Development Europe a început lucrările la proiectul H Tudor Arghezi 21
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2021

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcție pentru modernizarea proprietății pe care o deține în zona Universitate, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

H Tudor Arghezi 21 este cel de al doilea proiect dedicat segmentului de spații de birouri pe care compania îl dezvoltă pe piața locală, iar investiția în reconversia clădirii se ridică la peste 4 milioane de euro. Proiectul înregistrează deja un grad de ocupare de 100%.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Imobilul datează din anul 1966, este localizat în centrul Capitalei  și dispune de o suprafață totală construită de 6.975 de metri pătrați și peste 4.580 de metri pătrați suprafață totală închiriabilă. Imobilul are un regim de înălțime de S+D+P+6E+7R. 

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
h tudor arghezi 21
hagag development europe