Hong Kong, cea mai scumpă piață imobiliară de pe planetă. Cât costă o casă obișnuită

Hong Kong, cea mai scumpă piață imobiliară de pe planetă. Cât costă o casă obișnuită
scris 12 apr 2019

Hong Kong a rămas cea mai scumpă piață imobiliară de pe planetă, în condițiile în care prețul unei case obișnuite este de 1,2 milioane de dolari, iar prețul mediu al unei proprietăți din segmentul de vârf este de 6,9 milioane de dolari, potrivit unui raport realizat de firma de consultanță imobiliară CBRE Group Inc. care a analizat 35 de orașe din întreaga lume, transmite Bloomberg.

Potrivit raportului Global Living, Hong Kong și-a păstrat titlul de lider mondial în condițiile în care prețul o proprietate rezidențială obișnuită costă 1,235 milioane de dolari. Urmează Singapore cu 874.372 dolari și Shanghai cu 872.555 dolari. CBRE subliniază că toate aceste trei orașe au introdus măsuri destinate să țină prețurile sub control, scrie Agerpres.

FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cumpără activele imobiliare ale fabricii de hârtie Letea. Ținta - construcția unei arene sportive CITEȘTE ȘI FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, cumpără activele imobiliare ale fabricii de hârtie Letea. Ținta - construcția unei arene sportive

În total, Asia controlează cinci din primele 10 poziții în acest top, cu Shenzhen pe locul cinci și Beijing pe locul nouă. Alte orașe pe această listă sunt Vancouver (4), Los Angeles (6), New York (7), Londra (8) și Paris (10).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hong kong
casa