Immofinanz finalizează prima clădire de 20.000 de metri pătrați din Metroffice în trimestrul doi 2016

Immofinanz finalizează prima clădire de 20.000 de metri pătrați din Metroffice în trimestrul doi 2016
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2015

Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România și proprietari de clădiri de birouri din București, a finalizat lucrările la structura primei etape din Metroffice, cel mai nou proiect de dezvoltare în sectorul de birouri al companiei, situat în zona Dimitrie Pompeiu. Prima dintre cele trei clădiri presupune o investiție de aproximativ 34 milioane euro și va avea aproximativ 20.000 metri pătrați de spațiu închiriabil. Finalizarea lucrărilor de construcție și livrarea primei clădiri sunt programate pentru al doilea trimestru calendaristic al anului 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Structura primei clădiri din cadrul Metroffice a fost recent finalizată. Construcția va avea șase niveluri (parter + mezanin + patru etaje) și o suprafață închiriabilă totală de aproape 20.000 metri pătrați. Spațiile închiriabile ajung până la 3.500 metri pătrați per etaj și beneficiază de un design flexibil care permite amenajarea atât de birouri individuale, cât și deschise. Antreprenorul general pentru proiectul Metroffice este PORR Construct.

”Metroffice reprezintă doar primul pas în transformarea zonei într-un cartier inovator al orașului, cu spații de birouri, retail, relaxare și rezidențiale”, a declarat Sorin Vișoianu, country manager Office & Logistics Immofinanz România și Bulgaria.

Când va fi finalizat, Metroffice va crea spații de lucru pentru aproximativ 5.000 de angajați. Aceasta este cea mai mare clădire dintre cele trei ale proiectului Metroffice și a presupus o investiție de 34 milioane euro.

Metroffice face parte din proiectul Iride City, pe care Immofinanz vrea să-l dezvolte în următorii ani, va include un mix de spații de birouri, restaurante, hoteluri și centre de conferințe, grădiniță, parcuri și baze sportive, care vor transforma spațiul într-o zonă revitalizată a Bucureștiului. Standardele actuale din domeniul designului și ergonomiei vor fi implementate, planurile incluzând obținerea certificării LEED și proiectarea  unui acoperiș verde.

Întregul proiect presupune modernizarea actualului Iride Business Park, cel mai mare parc de birouri din București și una dintre adresele de tradiție din cartierul de afaceri din nordul orașului. Iride Business Park este sediul unor companii importante la nivel național și internațional și ocupă 17 hectare de teren. În prezent, acesta oferă aproximativ 93.000 metri pătrați de spațiu închiriabil, distribuit în 20 de clădiri care variază de la cele cu un nivel la clădiri cu opt etaje. Când va fi finalizat sub forma unui cartier urban modern, peste 20.000 de angajați vor lucra în Iride City.

Immofinanz este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Moscova. În România, compania are un portofoliu de aproape 1 miliard de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
metroffice
structura