Iulian Dascălu a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville din Timișoara

Iulian Dascălu a început lucrările la cea de-a treia clădire de birouri din ansamblul mixt Openville din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2017

Grupul Iulius, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a început, la Timișoara, lucrările la o nouă clădire de birouri clasa A care face parte din ansamblul Openville. Acesta este cel de-al treilea imobil office dezvoltat sub brandul United Business Center (UBC) din totalul de șapte clădiri prevăzute în proiect. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea UBC 3 va avea aproximativ 18.000 metri pătrați, 14 etaje și va fi certificată LEED (consum redus de energie – n.r. ). Termenul estimat de livrare pe piață pentru UBC 3 este de aproximativ un an.

În prezent, se lucrează la consolidarea terenului pe care se va înălța clădirea de birouri. În paralel, în Openville continuă lucrările de construcție la UBC 1, imobilul de 13.000 metri pătrați care va fi finalizat în vară, precum și la parcarea supraetajată cu peste 900 de locuri, care va deveni funcțională în toamnă. În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcție. În luna ianuarie, Iulius a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 metri pătrați, închiriată integral de companii din IT și automotive. 

Papalekas negociază închirierea a peste 11.500 metri pătrați de birouri în Globalworth Plaza și City Offices CITEȘTE ȘI Papalekas negociază închirierea a peste 11.500 metri pătrați de birouri în Globalworth Plaza și City Offices

Openville Timișoara reprezintă al doilea ansamblu mixt din portofoliul Iulius, după Palas Iași.

Recent, Grupul Iulius și Atterbury Europe au înființat un fond financiar comun, cu cote egale de participare, pentru dezvoltarea ansamblului Openville din Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius
united business center
birouri