JLL își extinde echipa luând de la Colliers International

JLL își extinde echipa luând de la Colliers International
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2020

Compania de consultanță imobiliară JLL anunță angajarea lui Alexandru Orzea, pe poziția de consultant în cadrul departamentului de birouri. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alexandru Orzea se alătură echipei JLL după aproximativ 3 ani petrecuți în cadrul Colliers International, unde a tranzacționat peste 10.000 mp reprezentând companii precum Adswizz, Bolt ( Taxify ), Certsign, IREM spa, WWF, RTC, BTL Medical și altele.

Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, atrage finanțare de la Early Game Ventures CITEȘTE ȘI Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, atrage finanțare de la Early Game Ventures

JLL este prezentă pe piața de consultanță imobiliară din România din anul 2007. Activitatea JLL în România este structurată pe 8 departamente: Office, Industrial și Logistică, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation și Property Management și Living.

JLL a înregistrat în 2018 în România o cifră de afaceri de 10,9 milioane de euro, în creștere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
jll
colliers international
alexandru orzea