Leroy Merlin deschide săptămâna viitoare la Sibiu al optulea magazin din România

Leroy Merlin deschide săptămâna viitoare la Sibiu al optulea magazin din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2015

Leroy Merlin deschide săptămâna viitoare al optulea magazin din România, la Sibiu, într-un spațiu ocupat anterior de bauMax, rețea preluată anul trecut de retailerul francez de bricolaj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Situat în cadrul Shopping City Sibiu, magazinul va fi deschis vineri, 4 decembrie, și va avea peste 11.000 metri pătrați.

”Deschiderea noului magazin din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016 (...). Trebuie să precizez, însă, că Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării rețelei de magazine din România, ci este mai ales un oraș-reper pentru piața românească datorită reputației excelente pe care sibienii și-au creat-o participând activ la renovarea orașului, la restaurarea clădirilor vechi și a propriilor locuințe”, a declarat Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcționează șapte magazine Leroy Merlin (două în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova - Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov, unul în Cluj-Napoca și unul pe Șoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov). 

Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul pieței de bricolaj din Franța și al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo și concurează în România cu retaileri precum Praktiker, Ambient, Dedeman, Hornbach, Mr. Bricolage și Kingfisher, pe o piață estimată la circa 2 miliarde de euro.  

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
sibiu
baumax