London Partners a finalizat ansamblul imobiliar din centrul Capitalei, investiție de 26 de milioane de euro

London Partners a finalizat ansamblul imobiliar din centrul Capitalei, investiție de 26 de milioane de euro
scris 2 iul 2019

Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a finalizat Soho Unirii, unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale dezvoltate în apropiere de zona Piața Unirii, București.

Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, incluse în trei clădiri cu un regim redus de înălțime, cinci etaje plus al șaselea retras.

Investiția în dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 de milioane de euro.

FOTO Primele detalii ale celui mai mare proiect imobiliar gândit de Ion Țiriac CITEȘTE ȘI FOTO Primele detalii ale celui mai mare proiect imobiliar gândit de Ion Țiriac

Compania britanică a obținut recent recepția lucrărilor din partea autorităților, în acest moment lucrându-se la ultimele detalii ale proiectului, în special în zonele comune. Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcție de procesele individuale de cadastrare și intabulare.

London Partners este o companie britanică de dezvoltare imobiliară, parte a unui grup internațional activ pe piața româneasca din 1994.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
london partners
soho