Primăria Sectorului 6 vrea să cumpere, cu aproape 400 milioane lei, servicii de reparații ale străzilor

Primăria Sectorului 6 vrea să cumpere, cu aproape 400 milioane lei, servicii de reparații ale străzilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2019

Primăria Sectorului 6 din București a lansat o licitație de 398,7 milioane lei (84,3 milioane euro) pentru achiziția de servicii de reparații și reabilitare ale străzilor, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP, relatează News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licitația vizează achiziția de servicii de ”proiectare și execuție a lucrărilor de reparații și reabilitare ale străzilor, aleilor și parcărilor pe raza Sectorului 6”, potrivit anunțului.

Contractul este împărțit în loturi, numărul maxim al acestora fiind 4. Numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este de 4.

Dăncilă, la congres: Mă angajez să fac o autostradă cap-coadă. Fiecare proiect va fi monitorizat de un departament în directa subordonare a premierului. Cine nu respectă termenele, pleacă acasă CITEȘTE ȘI Dăncilă, la congres: Mă angajez să fac o autostradă cap-coadă. Fiecare proiect va fi monitorizat de un departament în directa subordonare a premierului. Cine nu respectă termenele, pleacă acasă

Ofertantul trebuie să aibă o medie a cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018) de cel puțin: lot 1 – 30 milioane lei, lot 2 – 28,4 milioane lei, lot 3 – 30 milioane lei, lot 4 – 29,6 milioane lei.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar achiziția implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
reparatii
drumuri
primaria sector 6