Loyal Paladin își extinde portofoliul prin preluarea proiectului VOGH Hotel Olimp, pentru care estimează venituri de 2,1 milioane de euro în 2023

Loyal Paladin își extinde portofoliul prin preluarea proiectului VOGH Hotel Olimp, pentru care estimează venituri de 2,1 milioane de euro în 2023
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 30 nov 2022

Loyal Paladin, companie de operare hotelieră cu capital 100% românesc, își extinde portofoliul în ritm accelerat și preia VOGH Hotel Olimp, proiect amplasat în sudul litoralului și finalizat în luna noiembrie. Compania își continuă astfel strategia prin care își propune să devină operatorul celei mai mari alianțe de reședințe de brand din România, cu un portofoliu ce va îngloba aproximativ 2000 de locuri de cazare până în 2026.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul urmează să fie lansat pe piață în 2023, iar Loyal Paladin estimează că va genera venituri de peste 2,1 milioane de euro, la un grad de ocupare mediu anual de 42% și o medie sezonieră de 70%.

 

„VOGH Hotel Olimp reprezintă primul proiect de reședințe de brand din România, un concept inedit și cu un adevărat potențial de dezvoltare pe plan local, în anii următori, prin prisma faptului că reprezintă o investiție sigură și un foarte bun refugiu contra inflației galopante. Echipa Loyal Paladin va gestiona un segment esențial în cadrul proiectului – serviciile, de la menaj și întreținerea proprietății, până la servicii de lifestyle, toate oferite personalizat și în mod anticipativ”, a declarat Cătălin Bejan, CEO Loyal Paladin.

Amplasat și dezvoltat în stațiunea Olimp, care se află în plin proces de transformare prin investiții de peste 700 de milioane de euro până în 2025, complexul VOGH Hotel Olimp însumează 173 de apartamente distribuite pe 12 etaje, dar și facilități exclusiviste precum piscina infinity cu vedere la mare de la etajul 11, unică pe litoralul românesc.

Loyal Paladin va opera VOGH Hotel Olimp în regim hotelier multi-property, iar reprezentanții săi susțin că urmează să preia operarea și pentru alte noi proiecte de anvergură dezvoltate în această perioadă pe litoral.

 

„Suntem mândri să ne transpunem întreaga experiență în operarea acestui proiect, și ne propunem ca, prin furnizarea de servicii hoteliere la standarde premium, să transformăm sudul litoralului românesc într-o destinație accesată pe tot parcursul anului, indiferent de sezon”, a declarat Cătălin Bejan, CEO Loyal Paladin.

Echipa Loyal Paladin, formată din specialiști cu experiență în proiecte internaționale în valoare de peste 800 de milioane de euro, își dorește să  readucă zona Olimp în atenția investitorilor și turiștilor români și din străinătate. Începând cu anul 2023, proprietățile gestionate de operator vor putea fi accesate și prin intermediul agențiilor de turism de specialitate, cât și prin parteneriate directe cu segmentul de corporate.


Conținutul articolului aparține echipei Loyal Paladin

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
vogh hotel olimp
loyal paladin