Nemții de la Huf Haus intră pe piața locală a construcțiilor și deschid primele case showroom în toamnă

Nemții de la Huf Haus intră pe piața locală a construcțiilor și deschid primele case showroom în toamnă
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2016

Huf Haus, liderul german în construcția de case, intră pe piața din România prin deschiderea a două case showroom în apropierea Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirile cu un design unic vor fi inaugurate în acestă toamnă și se vor adăuga celor care deja pot fi vizitate în țări precum Germania, Marea Britanie și Elveția, scrie News.ro.

“Această inaugurare este un punct de referință pentru noi, fiind prima noastră reprezentare în această parte a Europei. Suntem foarte încrezători în potențialul pe care îl are piața imobiliară din România. Casele showroom vor prezenta cunoscutul stil arhitectural al Huf Haus, caracterizat de simbioza dintre lemn și sticlă și unele dintre cele mai avansate tehnologii pe care le oferă compania noastră”, potrivit directorului companiei, Georg Huf.

Istoria Huf Haus începe încă din anul 1912, când Johann Huf, bunicul actualului proprietar, a pus bazele unui atelier de tâmplărie în Hartenfels, Germania, acolo unde și astăzi se află sediul central al companiei.

Profit Financial Forum: Olteanu, BNR: Băncile sunt în situația în care marjele se îngustează natural și reglementarea limitează comisioanele CITEȘTE ȘI Profit Financial Forum: Olteanu, BNR: Băncile sunt în situația în care marjele se îngustează natural și reglementarea limitează comisioanele

În anul 1950, după mai multe etape de dezvoltare a atelierului și evenimentele agitate din perioada  celor două războaie mondiale, Franz Huf a călcat pe urmele tatălui său. Până la acest moment, atelierul de tâmplărie s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel național. Astăzi, Huf Haus este condusă de către Georg Huf, cel care a preluat afacerea în anul 1996, de la tatăl său, Franz.

Compania numără astăzi 19 birouri și case showroom în Europa, este liderul de piață în Europa în materie de arhitectură contemporană de tip post-and-beam și produce aproximativ 100 de case în fiecare an (clădiri rezidențiale, precum și comerciale), din care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar și în China.

Anul trecut, firma cu un număr de 430 de angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
huf haus
constructii case
georg huf