NEPI Rockcastle deschide un nou mall

NEPI Rockcastle deschide un nou mall
scris 9 oct 2019

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, anunță inaugurarea celui mai nou centru comercial din portofoliu, Promenada Sibiu, în 14 noiembrie, investiție de 100 milioane de euro.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Cel de-al 19-lea centru comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 hectare și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați.

EXCLUSIV Un grup de israelieni, reintrat pe piață după episodul crizei imobiliare, pregătește un proiect cu care fostul primar George Pădure a intrat în insolvență CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un grup de israelieni, reintrat pe piață după episodul crizei imobiliare, pregătește un proiect cu care fostul primar George Pădure a intrat în insolvență

Noul mall va aduce primul cinema multiplex din oraș, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri.

În centrul comercial va funcționa și un hipermarket Kaufland.

Recent, NEPI Rockcastle a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 metri pătrați în Craiova, unde intenționează să construiască centrul comercial Promenada Craiova, informație anunțată în exclusivitate de Profit.ro. Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare.

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Satu Mare, galerii comerciale și Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
mall sibiu