Noi metode ale agenților imobiliari în contextul pandemiei: Familia și prietenii nu mai vin împreună să vizioneze locuința, agenții vor purta măști, mănuși, echipament de protecție pentru încălțăminte

Noi metode ale agenților imobiliari în contextul pandemiei: Familia și prietenii nu mai vin împreună să vizioneze locuința, agenții vor purta măști, mănuși, echipament de protecție pentru încălțăminte
scris 12 mai 2020

Numărul de persoane care pot vizita o proprietate în același timp va fi redus, urmând să fie încurajată vizionarea prin intermediul tehnologiilor digitale, iar agentul imobiliar va fi obligat să poarte mască, mănuși și protecție pentru încălțăminte la fiecare interacțiune directă cu clienții.

Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Acestea sunt noile reguli în domeniu pregătite de Re/Max România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, pentru a reduce interacțiunile cu mai multe persoane deodată, doar cumpărătorul va avea voie să vadă locuința, fără familia extinsă, copii sau prieteni. Cu toate acestea, dacă nu sunt permise vizionările de către proprietar sau cumpărătorul nu se simte confortabil să vizioneze locuința în această perioadă, agentul va apela la cele mai noi tehnologii digitale pentru intermedia tranzacția, cu fotografii la 360 de grade, videoclipuri sau tururi virtuale.

INTERVIU Bogdan Georgescu, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Bogdan Georgescu, despre premium în business

Pe de altă parte, agenții vor purta de fiecare dată măști, mănuși și echipament de protecție pentru încălțăminte pentru a minimiza riscurile și răspândirea virusului. 

În România, Re/Max are circa 50 de francize. Planul de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi circa 125.000 de agenți afiliați, în 8.000 de birouri, aflate în 110 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu aproximativ 2.000 birouri și 25.000 de agenți.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
agenti imobiliari