Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane euro într-un ansamblu rezidențial

Nusco Imobiliara investește peste 30 de milioane euro într-un ansamblu rezidențial
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2023

Dezvoltatorul Nusco Imobiliara, controlat de familia italiană Nusco, începe dezvoltarea Nusco Homes - un nou ansamblu rezidențial de vile în Nordul Capitalei - în zona verde a orașului Tunari, cu o investiție estimată la peste 30 de milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe un teren de peste 50.000 de mp, Nusco Homes va găzdui 121 de vile de 6 tipuri și este dezvoltat în două faze. Prima fază, cu 52 de vile, are ca termen de finalizare Q2 2024, iar întregul proiect va fi gata de livrare la finalul anului 2025.

FOTO Gabriel Popoviciu, autoexilat la Londra din 2017 - pas spre lansarea celui mai impunător proiect rezidențial al său CITEȘTE ȘI FOTO Gabriel Popoviciu, autoexilat la Londra din 2017 - pas spre lansarea celui mai impunător proiect rezidențial al său

“Nusco Homes reprezintă una dintre cele mai mari și importante provocări pentru mine ca arhitect”, spune Luigi Cucciniello, Arhitect în cadrul Nusco Imobiliara.

Familia Nusco a intrat pe piața românească în anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera, pe care a transformat-o în producătorul de uși și ferestre Pinum. Nusco Imobiliara este divizia imobiliară a grupului italian.

Nusco Imobiliara a mai livrat pe piața locală: Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și cu lucrările începute dezvoltării celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes.

Nusco Imobiliara a depășit borna de 1.800 de apartamente, iar anul acesta va începe dezvoltarea altor 848 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco imobiliara
vile