Nusco Imobiliara își întărește echipa managerială

Nusco Imobiliara își întărește echipa managerială

Sorin Dumitrașcu

scris 31 ian 2023

Dezvoltatorul Nusco Imobiliara, controlat de familia italiană Nusco, l-a cooptat pe Sorin Dumitrașcu în funcția de Director de Dezvoltare.

Acesta are are o experiență de 30 ani în managementul construcțiilor și a contribuit cu expertiza sa în dezvoltarea și livrarea mai multor proiecte de succes, atât la nivel local, cât și internațional. De profesie Inginer Constructor, de-a lungul carierei sale, Dumitrașcu a gestionat peste 25 de proiecte mari, atât în România, cât și la nivel global – acoperind proiecte de la infractructură și până la dezvoltări rezidențiale, de birouri sau chiar stadioane de cupă mondială. 

EXCLUSIV Buget pentru 6.000 de succesiuni gratuite și în 2023. În 6 ani au fost eliberate abia 3.700 de certificate de moștenitor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Buget pentru 6.000 de succesiuni gratuite și în 2023. În 6 ani au fost eliberate abia 3.700 de certificate de moștenitor

Familia Nusco a intrat pe piața românească în anii `90 prin achiziția fostei fabrici de prelucrare a lemnului din Pipera, pe care a transformat-o în producătorul de uși și ferestre Pinum. Nusco Imobiliara este divizia imobiliară a grupului italian.

Nusco Imobiliara a dezvoltat proiecte precum Premio – ansamblu de tip rezidențial premium boutique; complex rezidențial CITTA Park; clădirea de birouri Nusco Towers; clădirea de birouri Caramfil; clădirea de birouri Floreasca One; clădirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B – aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 și 3,  pregătite pentru lansare și în pregătire finală pentru dezvoltarea celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei -  Nusco Homes. .

viewscnt
Afla mai multe despre
nusco imobiliara
bogdan iliescu