Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, atrage finanțare de la Early Game Ventures

Platforma imobiliară Milluu, lansată de fondatorul Star Taxi, atrage finanțare de la Early Game Ventures
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2020

Early Game Ventures (EGV), fond de investiții cu capital de risc finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, investește în platforma imobiliară Milluu, aplicație ce digitalizează procesul de închiriere apartamente. La rundă a participat RocaX, un fond de investiții românesc desprins din platforma ROCA, anunțat de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Milluu este înființată și condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi, vândută către World Com Trading în 2012, și Yellow Menu, care a primit investiții de 300.000 euro în 2019.

EXCLUSIV Sergio Mollo, proprietarul Mecanica Fină, se relansează pe piața imobiliară și experimentează prima emisiune de obligațiuni în euro la bursă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Sergio Mollo, proprietarul Mecanica Fină, se relansează pe piața imobiliară și experimentează prima emisiune de obligațiuni în euro la bursă

Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
egv
milluu
star taxi
yellow menu