Primăria Capitalei a lansat trei licitații, în valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile

Primăria Capitalei a lansat trei licitații, în valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 feb 2020

Primăria Capitalei, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, a lansat trei licitații, în valoare de 19,4 milioane lei, pentru consolidarea a trei imobile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Licitațiile vizează achiziția de ”servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de consolidare”, potrivit News.ro.

Sunt vizate trei imobile din București, situate în Str. Blănari nr. 14 (clădirea în care se află Club A), Str. Mătăsari nr. 44 și Str. Lipscani nr. 70.

Se solicită prezentarea unei liste a principalelor lucrări similare sau superioare din punct de vedere al complexității și/sau scopului, în cadrul unuia sau mai multor contracte de tip proiectare și execuție, duse la bun sfârșit în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 5 ani.

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru cele trei licitații este 23 martie, 20 martie și 18 martie.

Director Morgan Stanley: Mallurile și-au pierdut atractivitatea și din cauza unei scheme Ponzi prin care chiriile au crescut artificial. Dubii din SUA față de România după proteste împotriva legalizării fraudei și închiderea lui Dragnea CITEȘTE ȘI Director Morgan Stanley: Mallurile și-au pierdut atractivitatea și din cauza unei scheme Ponzi prin care chiriile au crescut artificial. Dubii din SUA față de România după proteste împotriva legalizării fraudei și închiderea lui Dragnea

În luna ianuarie, primarul municipiului București, Gabriela Firea, a spus că prioritățile în acest an sunt fluidizarea traficului și combaterea poluării, motiv pentru care a alocat în bugetul Capitalei pentru 2020 suma de 518 milioane de euro doar pentru aceste obiective.

Totodată, ea afirmat că, pentru consolidarea clădirolor cu risc seismic, a alocat în acest an 45 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
licitatii
consolidare
risc seismic