Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație de până la 300 milioane euro pentru lucrări de construcții

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație de până la 300 milioane euro pentru lucrări de construcții
scris 9 feb 2020

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație de până la 1,436 miliarde lei (300 milioane euro) pentru concesionarea lucrarilor pentru realizarea si exploatarea unor imobile.

Licitația vizează ”concesionarea lucrărilor pentru realizarea și exploatarea unor imobile cu funcțiuni complexe pe terenul aflat în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, bdul 21 Decembrie 1989 nr. 106”, scrie News.ro.

Ofertanții pot opta fie pentru o investiție cu destinația hotel de minimum 200 camere, clasificare turistică 4 stele, fie pot opta pentru clădire de birouri și servicii conexe, minimum clasa A, cu respectarea cerințelor din caietul de sarcini.

Tranzacție surpriză: Fattal, cel mai mare grup hotelier din Israel, cu Leonardo, Herods, Rothschild în portofoliu, intră în România. Un ospătar ajuns astăzi la o avere de peste 1,4 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Fattal, cel mai mare grup hotelier din Israel, cu Leonardo, Herods, Rothschild în portofoliu, intră în România. Un ospătar ajuns astăzi la o avere de peste 1,4 miliarde dolari

Valoarea contractului este estimată între 350 milioane lei și 1,426 miliarde lei. Durata contractului este estimată la 480 luni (40 de ani).

Ofertanții care opteazǎ pentru investiție hotel 4 stele trebuie să înregistreze o cifră de afaceri anuală medie de 14 milioane euro, în ultimii trei ani, în domeniul obiectului contractului de concesiune pentru care se depuna oferta.

Pentru firmele care opteazǎ pentru investiție clǎdire birouri sau funcțiuni mixte: minimum 3,4 milioane euro cifră de afaceri anuală medie în ultimii trei ani.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
clu-napoca
constructii
licitatie