Surpriză - One United Properties analizează extinderea în afara României

Surpriză - One United Properties analizează extinderea în afara României

Fondatorii One United Properties, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 8 sep 2021

One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, analizează deja extinderea în orașe în afara României, așteptând oportunitatea potrivită din punct de vedere al cererii, a anunțat Victor Căpitanu, cofondator al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

El a precizat, într-o discuție cu investitori, că la acest moment nu există încă o decizie.

Potrivit acestuia, One United se uită inclusiv spre alte orașe din țară, dar nu se grăbește cu extinderea, prioritatea fiind dezvoltarea proiectelor deja începute, expansiunea fiind însă luată în calcul.

Surpriză - One United Properties analizează extinderea în afara României

Surpriză - One United Properties analizează extinderea în afara României

One United Properties înregistrează o cifră de afaceri record, de 434 milioane de lei, în primele șase luni ale anului 2021, în creștere cu 96% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Compania, care s-a listat pe piața principală a Bursei de Valori București în iulie 2021, a raportat o majorare a profitului net de până la 147,5 milioane de lei, cu 267% în plus față de primul semestru din 2020.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În primele șase luni din 2021, One United Properties a pre-vândut 261 de apartamente cu o suprafață totală de 26.309 mp, 345 de locuri de parcare, 16 spații comerciale și alte unități pentru un total de 96 milioane de euro. Prin comparație, în prima jumătate a anului 2020, Grupul a pre-vândut 85 de apartamente cu o suprafață totală de 12.872 mp, 101 locuri de parcare, două spații comerciale și alte unități pentru 29,3 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
imobiliare