Ulas Dilmac, dezvoltatorul imobiliar al brandului Astorium, a dat startul celui de-al patrulea proiect din portofoliu

Ulas Dilmac, dezvoltatorul imobiliar al brandului Astorium, a dat startul celui de-al patrulea proiect din portofoliu
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 iul 2023

Astorium Garden , cel mai recent proiect al brandului Astorium, este amplasat în sectorul 3 al Capitalei, pe strada Drumul Gura Caliței nr. 159-171, zonă în plină evoluție imobiliară și financiară, cu acces facil la puncte comerciale cheie (Dedeman, Ikea, Jumbo, Decathlon, bancă etc.), dar și unități de învățământ (școli și grădinițe).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noul proiect se va concentra pe zona “upper premium” și va totaliza 190 de apartamente (de 2, 3 și 4 camere) inteligent compartimentate, cu grădină proprie pentru apartamentele situate la parter.

Ansamblul este compus din 10 unități locative, cu regim unic de înălțime P+3E cu o arhitectură rafinată, cu tendințe moderne, cu distanțe generoase între clădiri, ceea ce asigură un iluminat natural sporit pentru apartamente și spațiile amenajate la exterior. 

Totodată, viitorii proprietari se vor putea bucura și de un spațiu verde excelent conceput pentru relaxare, amenajat pe 2.500 de metri, de o pistă de alergare de 300 de metri și de o piscină cu deck amenajat. Și pentru că dezvoltatorul doreste sa ofere tot confortul, la parterul primelor două blocuri vor fi amenajate spații comerciale cu suprafață generoasă (magazin, cafenea, salon de înfrumusețare etc.).

Parcările vor fi amenajate în totalitate subteran, oferind astfel un grad de securitate ridicat, dar și protecție împotriva vremii, permițând astfel locatarilor să beneficieze de spațiul verde amintit mai sus, cu o suprafata de 7.000 de metri patrati amenajat peisagistic.

Demararea construcției a avut loc în luna iunie, anul curent, cu predare la finalul anului 2024. 

Ulas Dilmac, dezvoltatorul imobiliar al brandului Astorium, a dat startul celui de-al patrulea proiect din portofoliu

Portofoliul companiei mai include însă și alte proiecte, precum Astorium Residence, Astorium My Village și Astorium My Home, acolo unde practic majoritatea apartamentelor s-au vândut încă din faza de execuție. ”Au fost situații în care am vândut un apartament chiar înainte ca fundația blocului să fie turnată”, spun reprezentanții companiei.

Primul proiect, Astorium Residence, un ansamblu de 5 imobile, ce totalizează 160 de apartamente, a fost dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați, iar în prezent are o rată de ocupare de 100%.

Astorium My Village este un proiect care cuprinde 4 duplexuri, ce conțin 8 locuințe de 120 de metri pătrați, dezvoltat în zona Pallady.
 

Astorium My Home, cel mai mare proiect al companiei, este format din 3 imobile cu 458 apartamente și spații comerciale plasate pe un teren de 24.000 de metri pătrați, tot în sectorul 3 al Capitalei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
astorium
ulas dilmac
apartamente