Vastint România începe lucrările de construcție la proiectul Business Garden Bucharest

Vastint România începe lucrările de construcție la proiectul Business Garden Bucharest
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 8 iun 2016

Vastint, divizia imobiliară a grupului suedez Inter IKEA, începe construcția la cele trei clădiri ale proiectului Business Garden Bucharest, care însumează 41.000 metri pătrați de spații de birouri moderne, clasa A, și zone comerciale la parter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

PORR Construct este antreprenorul general al proiectului, iar punerea în funcțiune este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018.

Business Garden Bucharest este amplasat în sectorul 6, pe Calea Plevnei nr. 159 – zona Orhideea, în vecinătatea galeriei comerciale Carrefour Orhideea.

Ansamblul cuprinde o clădire de birouri de 21.000 metri pătrați plus alte două clădiri de câte 10.000 metri pătrați suprafață închiriabilă fiecare.

”Suntem foarte bucuroși că operațiunile Vastint România iau avânt cu 70.000 metri pătrați de spații de birouri centrale, de calitate superioară, în construcție în două proiecte importante în același timp. Viitorii noștri chiriași vor avea numeroase facilități deja incluse în amenajarea de bază, precum și beneficii indirecte ce se vor reflecta în satisfacția și în cele din urmă în productivitatea angajaților“, a declarant Antoniu Panait, directorul general al Vastint România.

Business Garden Bucharest a fost proiectat de West Group Architecture.

Vastint România mai deține în București proiectul Timpuri Noi Square, amplasat în sectorul 3, cu până la 100.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A și comerciale, și un lot de 48 de hectare în zona Sisești, care va cuprinde și o zonă rezidențială.

Vastint Holding este societatea holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA și administrează proprietăți dezvoltate în Olanda, Polonia, România, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vastint
construcție
proiect
birouri