Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Cătălin Drăguleanu, Ariston Thermo România: Pandemia a accelerat tendințe anterior existente. Creștere accelerată a consumului de produse care înglobează partea de conectivitate și digitalizare

Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Cătălin Drăguleanu, Ariston Thermo România: Pandemia a accelerat tendințe anterior existente. Creștere accelerată a consumului de produse care înglobează partea de conectivitate și digitalizare
scris 3 iun 2021

Pandemia a accelerat tendințe anterior existente, spun reprezentanții Ariston Thermo România, care sesizează o creștere accelerată a consumului de produse care înglobează partea de conectivitate și digitalizare.

„Pandemia a accelerat anumite tendințe. Am sesizat o creștere accelerată a consumului de produse care înglobează partea de conectivitate și digitalizare. Probabil că aceste tendințe vor continua. În vânzări am văzut o tendință pentru produse care înglobează o eficiență ridicată, cum sunt pompele de căldură, o tehnologie încă la început în România“, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager, Ariston Thermo România în cadrul Videoconferinței Profit.ro - Cum iese piața imobiliară din criza Covid-19.

Videoconferința a fost organizată cu sprijinul Nordis Group, ELCO, Genesis Property, Akcent Development, SVN Romania, Iulius și Novatik, fiind transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV.

El spune că proiectele de birouri și logistice în care compania pe care o reprezintă era angrenată au fost de anvergură motiv pentru care nu au fost oprite în pandemie și, chiar dacă s-a resimțit o amânare temporară a proiectelor, 2021 a debutat pozitiv și speră că vor continua investițiile importante.

Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Ștefan Tudos, Genesis Property: Biroul face parte din viața noastră. Memoria colectivă este de scurtă durată, peste 1, 2 sau 3 ani lucrurile vor reveni la o realitate aproape prepandemică CITEȘTE ȘI Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Ștefan Tudos, Genesis Property: Biroul face parte din viața noastră. Memoria colectivă este de scurtă durată, peste 1, 2 sau 3 ani lucrurile vor reveni la o realitate aproape prepandemică

„Avem mulți colegi care vor să se reîntoarcă la birou. Probabil că vom merge, în continuare, pe un sistem hibrid. Inițial am mers pe o variantă cu două sptămâni de acasă, două săptămâni de la birou, iar din vară vom avea doar două zile de acasă și trei de la birou“, a mai spus Drăguleanu.

Cea mai mare creștere a afacerilor Ariston Thermo România în 2020 a fost înregistrată pe segmentul comercial, unde compania a raportat un avans de 40% la cazanele industriale de puteri mari și pompele de căldură.

Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Afrasine, Akcent Development: 2021 va aduce, pentru al 3-lea an consecutiv, un record de locuințe noi în București pentru ultimii 30 de ani. Prețul locuințelor va crește cu 5-10% CITEȘTE ȘI Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Afrasine, Akcent Development: 2021 va aduce, pentru al 3-lea an consecutiv, un record de locuințe noi în București pentru ultimii 30 de ani. Prețul locuințelor va crește cu 5-10%

Centralele termice în condensare dețin cea mai ridicată pondere în vânzările Ariston, de peste 65%, restul reprezentând vânzări de boilere electrice (aproximativ 20%), pompe de căldură sau cazane industriale ELCO.

viewscnt
Afla mai multe despre
ariston
digitalizare