Volumul tranzacțiilor de închirieri intermediate de Re/Max s-a triplat

Volumul tranzacțiilor de închirieri intermediate de Re/Max s-a triplat
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2019

Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a înregistrat în primul semestru al anului curent o triplare a numărului de tranzacții de închirieri, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, în același interval, birourile Re/Max România au intermediat un volum dublu de tranzacții față de S1 2018, cu o valoare cumulată a proprietăților tranzacționate de circa 79 milioane de euro.

Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe segmentul rezidențial și recrutează un manager de la Hagag CITEȘTE ȘI Compania de consultanță imobiliară JLL intră pe segmentul rezidențial și recrutează un manager de la Hagag

Potrivit reprezentanților companiei, aproximativ 40% din totalul tranzacțiilor încheiate în S1 2019 au fost reprezentate de închirieri, înregistrându-se o triplare pe acest segment, comparativ cu S1 2018. În aceeași perioadă a anului trecut s-au efectuat circa 16% închirieri versus 84% vânzări.

Din volumul total de proprietăți tranzacționate de birourile Re/Max în această perioadă, 86% fac parte din segmentul rezidențial, urmate de cele comerciale și office (8,5%), terenuri (3,5%) și proprietăți industriale (2%). Potrivit reprezentanților companiei, cele mai active centre regionale din perspectiva dezvoltărilor imobiliare rămân București, Cluj, Sibiu, Brașov - respectiv orașele de dimensiuni mari cu o creștere economică accelerată -, astfel că topul orașelor în care s-au încheiat cele mai numeroase tranzacții rămâne la fel ca anul precedent.

Re/Max România a înregistrat în primul semestru din 2019 o dublare a volumului de tranzacții comparativ cu S1 2018, ce au cumulat o valoare de circa 79 milioane de euro. Față de aceeași perioadă a anului precedent, compania s-a extins considerabil în ceea ce privește numărul de birouri la nivel național și  numărul de agenți.

FOTO Statul vinde spații de birouri la kilometrul zero al Capitalei, în fostul Palat Astra CITEȘTE ȘI FOTO Statul vinde spații de birouri la kilometrul zero al Capitalei, în fostul Palat Astra

Pe fondul rezultatelor înregistrate de companie până în prezent, precum și a tendințelor pieței imobiliare, Re/Max România mizează până la finele anului pe creșteri de circa 40% în toate direcțiile de dezvoltare, comparativ cu rezultatele raportate anul trecut. 

În România, Re/Max este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, 53 de francize și peste 400 de membri. Planul de extindere la nivel național al Re/Max România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, Re/Max este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 8.000 de birouri aflate în circa 110 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
inchirieri