RebelDot deschide al treilea birou din România, dar se concentrează pe sistemul hibrid, inclusiv pet-friendly. „Nu e îndoială că viitorul muncii IT este hibrid. Dacă s-ar reveni la un aranjament exclusiv la birou, s-ar pierde angajați"

RebelDot deschide al treilea birou din România, dar se concentrează pe sistemul hibrid, inclusiv pet-friendly. „Nu e îndoială că viitorul muncii IT este hibrid. Dacă s-ar reveni la un aranjament exclusiv la birou, s-ar pierde angajați"
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2022

RebelDot, companie de dezvoltare software din Cluj, deschide al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, dar optimizat sistemului de lucru hibrid.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Majoritatea celor 160 de angajați ai RebelDot lucrează, în prezent, în sistem hibrid.

Netflix își construiește propriul studio de jocuri CITEȘTE ȘI Netflix își construiește propriul studio de jocuri

Compania are în total patru birouri fizice, în Cluj-Napoca, unde are două sedii, Oradea și Copenhaga (Danemarca). Compania are în plan reamenajarea și a spațiului din Oradea, pentru a-l adapta lucrului hibrid.

Cel de-al doilea birou deschis în Cluj-Napoca, sediul secundar al companiei, a fost deja optimizat muncii hibride și transformat, recent, într-un spațiu pet-friendly.

„Nu există nicio îndoială că viitorul muncii în IT este hibrid, iar angajații au așteptări tot mai asumate cu privire la flexibilitatea pe care angajatorul le-o oferă. Dacă o companie în IT ar reveni la un aranjament de lucru exclusiv la birou, ar risca să piardă majoritatea talentelor, pentru care, în ultimii doi ani, nu au mai existat bariere geografice. Industria de IT din România este tânără și mulți dintre angajați se simt confortabil cu WFH – avem colegi care și-au terminat studiile și au intrat în lumea muncii în timpul pandemiei, lucrând exclusiv remote.

VIDEO IKEA pregătește deschiderea magazinului din Timișoara, amânat de mult timp. Campanie de angajări, inclusiv din rândul refugiaților CITEȘTE ȘI VIDEO IKEA pregătește deschiderea magazinului din Timișoara, amânat de mult timp. Campanie de angajări, inclusiv din rândul refugiaților

În același timp, pentru Generația Z și Mileniali reîntoarcerea la birou înseamnă continuarea relațiilor personale, în care au investit prepandemie. Însă nu își doresc să revină în vechile spații de lucru și vor căuta acei angajatori care le oferă spații de lucru confortabile. Nevoile acestor angajați au un impact major asupra deciziilor referitoare la regândirea spațiilor de birouri și oportunitățile de dezvoltare ale companiilor”, spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns, în prezent, la o echipă de circa 160 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Recent, compania a lansat un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone, Rebel Ventures, ce administrează strategia de investiții a companiei în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
rebeldot
software