Activitatea localurilor, instituțiilor de spectacol și a sălilor de jocuri din Brașov, reluată la 30% din capacitate

Activitatea localurilor, instituțiilor de spectacol și a sălilor de jocuri din Brașov, reluată la 30% din capacitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2021

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a decis reluarea activității localurilor, instituțiilor de spectacol și a sălilor de jocuri din Brașov, la 30% din capacitate, începând de miercuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”După o perioadă de grea încercare și așteptare, în sfârșit o veste bună pentru operatorii din domeniul HoReCa, în contextul pandemiei de COVID-19. Astăzi în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov s-a adoptat hotărârea prin care începând de mâine, 3 februarie, se vor deschide în Brașov spațiile cinematografelor, instituțiilor de spectacole, restaurantelor și cafenelelor, la o capacitate de 30% din capacitatea totală a spațiului, respectând scenariul galben în care se află Municipiul Brașov, aferent unei incidențe cuprinse între 1.5 și 3 la 1000 de locuitori”, a transmis viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu, scrie News.ro

ULTIMA ORĂ Jeff Bezos a demisionat din funcția de CEO al Amazon. Scrisoare către angajați: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Jeff Bezos a demisionat din funcția de CEO al Amazon. Scrisoare către angajați: "Noul lucru a devenit normal. Oamenii căscă. Și căscatul este cel mai mare compliment pe care un inventator îl poate primi."

Potrivit acesteia, printre instituțiile de cultură care-și vor reîncepe programul cu publicul se află Teatrul Sică Alexandrescu, Teatrul Arlechino, Opera și Filarmonica Brașov.

”Această veste bună vine, în continuare, cu o responsabilitate crescută. De aceea, insist cu rugămintea către cetățeni, către deținătorii de restaurante și cafenele și către toți cei care au spații ce urmează să se deschidă să continue să fie cât se poate de riguroși în ce privește măsurile de siguranță aferente scenariului galben, să le impună și să le respecte. Doar așa putem să rămânem la o incidență a cazurilor scăzută, să menținem trendul descrescător, protejând astfel sănătatea fiecăruia dintre noi”, a mai transmis Boghiu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
comitetul județean pentru situații de urgență brașov
pandemie