Uber cumpără o aplicație de livrare de băuturi alcoolice

Uber cumpără o aplicație de livrare de băuturi alcoolice
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2021

Uber cumpără aplicația de livrare a băuturilor alcoolice Drizly cu 1,1 miliarde de dolari și ar putea include noul serviciu în aplicația Uber Eats, scrie TechCrunch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Totodată, Uber mai anunță ca va păstra și aplicația Drizly separat, arată startupcafe.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

Fondată în 2012, Drizly a devenit primul serviciu de livrare de alcool la cerere din SUA și este disponibil în 1.400 de orașe și a atras până acum finanțări de peste 120 de milioane de dolari. Aplicația are peste 2,5 milioane de conturi înregistrate.

Recent Uber a anunțat că vrea să cumpere o altă aplicație de transport care operează și în România, Freenow, pentru care a oferit peste 1 miliard de euro, potrivit Manager Magazin, citat de Reuters.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

Serviciul de livrare mâncare Uber Eats a ieșit din România în luna iunie a anului trecut pe motiv că noua strategie a companiei este de a se concentra pe piețele de top în care acest serviciu este prezent la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
alcool
eats