Alconor se împrumută la ING pentru o investiție în linia de hrană pentru animale de companie

Alconor se împrumută la ING pentru o investiție în linia de hrană pentru animale de companie
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2023

ING Bank România a finanțat cu 13,4 milioane de euro compania Alconor, cu capital integral românesc, ce activează în domeniul producției de băuturi răcoritoare, dar și de hrană pentru animale de companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cum pot depăși IMM-urile impactul crizei economice și dificultăți apărute în contextul războiului din Ucraina, soluțiile de finanțare, inclusiv pentru digitalizare, produsele bancare destinate IMM, cum pot fi atrase rapid fondurile europene, ce programe pot funcționa mai bine pentru IMM, exemple de succes în rândul IMM-urilor, cum au putut trece prin criză, soluțiile pentru dezvoltarea ecosistemului start-up vor fi anunțate la conferința Profit.ro programată, cu sprijinul Banca Transilvania, UniCredit Bank, Vodafone și Alpha Bank, pentru 13 martie și care va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

Cu finanțarea acordată, Alconor vizează consolidarea segmentului de hrană uscată pentru animale de companie, prin creșterea capacității de producție și a portofoliului de produse, precum și acoperirea mai bună la nivel național.

Amazon va închide o parte din magazinele fizice fără casieri CITEȘTE ȘI Amazon va închide o parte din magazinele fizice fără casieri

În anul 2021, compania a demarat un proiect de investiții care includea producția, ambalarea, distribuția și vânzarea de hrană pentru animale de companie, ce reprezenta un nou domeniu de activitate al societății. În contextul creșterii pieței de produse pentru animale de companie, prin noul credit contractat, Alconor Company are în vedere noi invesții importante.

Planurile de viitor ale companiei Alconor includ extinderea sortimentelor de hrană pentru animalele de companie, pentru a oferi și conserve cu mâncare umedă.

Compania Alconor, cu sediul în Carei, are o prezență de 24 de ani de activitate în producția de apă de izvor, băuturi răcoritoare și energizante pe piața din România. Totodată, pe lângă fabricarea produselor proprii, compania Alconor îmbuteliază mărci private pentru cei mai mari retaileri din piața românească. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alconor
hrana animale