Altex lansează o campanie masivă de angajări

Altex lansează o campanie masivă de angajări
scris 2 iul 2020

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, lansează o campanie masivă de angajări, ofertând la nivel național peste 1.000 de posturi.

Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

În luna mai, Altex a anunțat că pregătește deschiderea a cel puțin trei noi magazine, în Chiajna, Lugoj și Deva. Alte două noi proiecte sunt în faza de construcție, în Reșița și în Câmpina, lucrările fiind estimate a se  finaliza cel târziu în primul trimestru al anului 2021. Investițiile sunt estimate la peste 27 milioane euro.

Daniel Boaje își explică plecarea-surpriză de la McDonald’s: A fost un exit din acționariat, legat și de poziția de CEO. Rămân în domeniu, am câteva proiecte în plan. Premier Capital devine unic acționar CITEȘTE ȘI Daniel Boaje își explică plecarea-surpriză de la McDonald’s: A fost un exit din acționariat, legat și de poziția de CEO. Rămân în domeniu, am câteva proiecte în plan. Premier Capital devine unic acționar

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
angajari