Antreprenorul constănțean George Alexe pariază pe cafeaua de calitate și lansează primul coffee shop to go din Constanța

Antreprenorul constănțean George Alexe pariază pe cafeaua de calitate și lansează primul coffee shop to go din Constanța
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 7 nov 2016

Antreprenorul constănțean George Alexe (37 ani), care deține un restaurant cu specific italian în Constanța și alte șapte afaceri în diverse domenii, pariază pe dorința constănțenilor de a bea cafea de calitate și dezvoltă primul brand local de coffee shop to go – CafeGo. Pentru început, el a deschis o unitate în Constanța, pentru care estimează afaceri de 70.000 euro în primul an de activitate, și nu exclude posibilitatea deschiderii și altor unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Piața din Constanța are un potențial mare, încă neexploatat, și estimez pentru primul an complet de activitate - 2017 - o cifră de afaceri de 70.000 euro, la o medie de 120 de clienți pe zi și un bon mediu de 8 lei”, spune George Alexe, precizând că nu exclude deschiderea altor unități și chiar dezvoltarea în franciză.

CafeGo este situat pe strada Primăverii din Constanța. Coffee shopul are o suprafață de 30 de metri pătrați și a necesitat o investiție de 1.000 euro/mp, bani alocați pentru înregistrarea mărcii, identitatea vizuală, renovarea și amenajarea spațiului conform conceptului, costul echipamentelor, al mobilierului și al ambalajelor.

“CafeGo s-a născut din dorința de a oferi iubitorilor de cafea din Constanța autenticitatea, aroma și savoarea pe care o așteaptă de la o cafea bună. Constănțenii duceau lipsa unui loc de unde să își cumpere o cafea de specialitate și o gustare sănătoasă în drum spre birou”, George Alexe.

Pentru prepararea cafelei, CafeGo folosește cele mai bune boabe de cafea Arabica, atent selecționate și proaspăt prăjite la o prăjitorie recunoscută din București, dar și echipamente performante și expoeriența a doi barista, potrivit fondatorului, el însuși absolvent al unui curs de barista.

viewscnt
Afla mai multe despre
antreprenori
cafea
cafea