Apa Calipso a planificat investiții de 8 milioane de lei și vizează extinderea portofoliului de produse. "2018 - an atipic, fără vară călduroasă. Totuși, a fost în regulă."

Apa Calipso a planificat investiții de 8 milioane de lei și vizează extinderea portofoliului de produse. "2018 - an atipic, fără vară călduroasă. Totuși, a fost în regulă."
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2019

Producătorul apei naturale de izvor Calipso a planificat investiții de 8 milioane de lei în acest an pentru eficientizarea și extinderea capacității de producție și depozitare, vizând și extinderea portofoliului de produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apa Calipso a închis 2018 cu o cifră de afaceri cu 5% mai mare ca în anul precedent, ajungând la circa 64 milioane lei. 

Nestlé își arată cifrele pentru închiderea după 18 ani a fabricii din Timișoara. Scrisoarea trimisă autorităților CITEȘTE ȘI Nestlé își arată cifrele pentru închiderea după 18 ani a fabricii din Timișoara. Scrisoarea trimisă autorităților

"2018 a fost un an atipic, cu multe evenimente care au dus la fluctuații în piață. Totuși, a fost în regulă și chiar dacă nu am avut o vară călduroasă, consumul de apă a fost în ușoară creștere față de anul trecut", spune George Ristea, director comercial Apa Calipso. 

Compania Apa Calipso a fost înființată în 1991, având acum peste 170 de angajați.

Potrivit datelor furnizate de portalul Termene.ro, firma Calipso, înregistrată în Ilfov, este deținută de Florica și Daciana Siderache.

viewscnt
Afla mai multe despre
calipso
apa de izvor