Autoritățile au decis redeschiderea restaurantelor din Bistrița

Autoritățile au decis redeschiderea restaurantelor din Bistrița
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2020

Autoritățile au decis ca, începând de luni, restaurantele, cafenelele, barurile și sălile de jocuri de noroc din municipiul Bistrița să își reia activitatea în interior, cele din domeniul HORECA în limita a 30% din capacitate, după ce incidența cazurilor de COVID-19, calculată fără focare, a arătat că indicele a coborât sub 3 la mia de locuitori, potrivit unui comunicat de presă remis de Instituția Prefectului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru ziua de 27 decembrie, Prefectura a raportat o incidență de 3,33 la mia de locuitori pentru municipiul Bistrița, cu focare, și de 2,92 la mie, fără focare, scrie Agerpres.

TeraPlast a primit acordul de ajutor de stat pentru folii biodegradabile. „Aducem produse românești pe o piață în care 46% din consum provine din import.” CITEȘTE ȘI TeraPlast a primit acordul de ajutor de stat pentru folii biodegradabile. „Aducem produse românești pe o piață în care 46% din consum provine din import.”

Decizia privind reluarea activității în interior în domeniul HORECA a fost luată la două luni după ce aceasta a fost stopată, ca urmare a înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus la nivelul municipiului.

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, admite, prin intermediul comunicatului de presă, că municipiul se află la limita pragului permisiv din punctul de vedere al restricțiilor și le-a cerut locuitorilor să rămână vigilenți și să respecte în continuare normele sanitare.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
horeca
bistrița
restaurante