Avon Cosmetics, filiala din România a grupului american, lider al pieței locale, introduce pentru clienți livrarea comenzilor în regim click&collect prin terminalele Easypost, care funcționează permanent

Avon Cosmetics, filiala din România a grupului american, lider al pieței locale, introduce pentru clienți livrarea comenzilor în regim click&collect prin terminalele Easypost, care funcționează permanent
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2017

Clienții Avon Cosmetics, producător de cosmetice, parfumuri și bijuterii, vor beneficia din luna noiembrie de posibilitatea de a opta pentru livrarea comenzilor în regim click&collect prin terminalele automate Easypost. Terminalele Easypost sunt amplasate în stații de benzină pe raza muncipiului București și permit livrarea și ridicarea coletelor în regim permanent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, clienții își vor putea alege cea mai convenabilă zonă și direcționa acolo coletul comandat. Această abordare oferă o flexibilitate sporită prin eliminarea necesității întâlnirii cu curierul, oferind libertate deplină în stabilirea locației și orarului de preluare a comenzilor, transmite compania.

Astfel de soluții de livrare sunt implementate la scara largă la nivel internațional de către jucători importanți ca Amazon, DHL sau La Poste. Platforma Easypost este dezvoltată integral în România și operează în momentul de fața 40 de terminale pe raza municipiului București, cu un plan de extindere graduală la 300 de puncte la nivel național în următorii ani. 

Rețeaua de magazine Z, care vinde haine pentru copii cu semnătura \ CITEȘTE ȘI Rețeaua de magazine Z, care vinde haine pentru copii cu semnătura "by Andreea Esca", își restrânge drastic activitatea după 13 ani

Avon Cosmetics România, filiala din România a grupului american care produce cosmetice, parfumuri și bijuterii, prezentă pe piața locală de 20 de ani, a rămas liderul pieței anul trecut, după ce și-a mărit cifra de afaceri cu 10,6% față de 2015, la 550 de milioane de lei (122,3 milioane de euro).

Avon a înregistrat în România anul trecut un profit de 61,6 milioane de lei (13,7 milioane de euro), în creștere cu 11,7% față de 2015. La finalul anului trecut, compania avea 330 de angajați în țară.

Avon concurează pe piața locală, evaluată la 780 de milioane de euro,.cu producătorul francez L’Oreal, compania germană Beiersdorf, care deține și brandul Nivea, Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător de cosmetice cu capital românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
avon
easypost
terminal
cosmetice