Belgienii de la Mitiska deschid al 21-lea centru comercial din România, având chiriași Pepco, Flanco, Deichmann, Takko

Belgienii de la Mitiska deschid al 21-lea centru comercial din România, având chiriași Pepco, Flanco, Deichmann, Takko
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 nov 2017

La o săptămână după ce a inaugurat prima sa galerie comercială din Bistrița, compania belgiană Mitiska REIM, specializată în investiții în centre comerciale, deschide un nou centru de retail, în orașul Pașcani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Centrul comercial Pașcani are o suprafață comercială utilă totală de 2.200 metri pătrați, cu o parcare de 120 de locuri. Deschiderea este planificată pentru 30 noiembrie, iar printre chiriași se numără Pepco, Flanco, Deichmann și Takko Fashion.

Terenul aferent a fost achiziționat în vară, în cadrul tranzacției prin care Mitiska a preluat portofoliul Alpha Property Development din România, incluzând 11 centre comerciale și 3 proiecte cu o suprafață totală de peste 55.000 metri pătrați.

Kaufland lansează prima sa marcă proprie realizată exclusiv în România CITEȘTE ȘI Kaufland lansează prima sa marcă proprie realizată exclusiv în România

Galeria comercială din Bistrița, deschisă pe 23 noiembrie, găzduiește 21 de magazine cu o suprafață comercială utilă de 8.900 metri pătrați, ce va fi extinsă la 11.000 metri pătrați până la finele anului viitor.

În urma deschiderii celor două unități din Bistrița și Pașcani, portofoliul Mitiska din România crește la 21 de centre comerciale. Belgienii lucrează, pe plan local, cu firma Squaretime Development, care se ocupă de întregul management al dezvoltării, de la etapa inițială de obținere a autorizațiilor, până la livrarea centrelor comerciale finalizate și închiriate în totalitate.

Squaretime Development dezvoltă în prezent noi proiecte de centre comerciale în Mioveni, Drobeta-Turnu Severin și Brăila.

Fondată în 1990, Mitiska REIM este o companie privată specializată în investiții imobiliare și în gestionarea fondurilor, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Mitiska investește exclusiv în sectorul centrelor comerciale din Europa de Vest și Europa Centrală și de Est. Compania deține proprietăți, pe lângă România, în Belgia, Franța, Germania, Spania, Polonia și Republica Cehă.

viewscnt
Afla mai multe despre
mitiska
centru comercial
pascani
deschidere
investitie