Black Friday ar putea fi interzis în Franța

Black Friday ar putea fi interzis în Franța
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2019

Mai mulți parlamentarii francezi și-au anunțat intenția de a adopta un act legislativ prin care să fie interzise vânzările la reducere de Black Friday, pe motiv că provoacă supra-consum, blocaje în trafic și poluare, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fostul ministru al Ecologiei, Delphine Batho, a prezentat un amendament care propune interzicerea Black Friday deoarece provoacă o risipă a resurselor și un supra-consum. Amendamentul a fost adoptat de o comisie parlamentară și urmează să fie dezbătut în Adunarea Națională pe data de 9 decembrie, scrie Agerpres.

Glovo, Food Panda și Takeaway- amendate. Rucsac spălat în cada de acasă, comenzi neonorate sau livrate parțial, produse neizolate CITEȘTE ȘI Glovo, Food Panda și Takeaway- amendate. Rucsac spălat în cada de acasă, comenzi neonorate sau livrate parțial, produse neizolate

Separat, ministrul francez al Tranziției Ecologice, Elisabeth Borne a criticat joi evenimentul comercial care, în opinia sa, creează "blocaje în trafic, poluare și emisii de gaze cu efect de seră". Elisabeth Borne a adăugat că ar sprijini Black Friday dacă acest eveniment ar fi în beneficiul micilor companii franceze dar marii retaileri online sunt principalii beneficiari.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
reduceri