Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 nov 2019

Pe tot parcursul anului, SensoDays îți aduce mii de produse Home & Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poți bucura de aceste produse de 5* la preț de 3*.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până luni, 18 noiembrie, ora 10:00 intră pe SensoDays, alege-ți preferatele dintre produsele de pe site și spune “Start!” shoppingului de calitate.

Dacă nu știi încă din ce ai putea alege sau vrei să “răsfoiești” un pic oferta premium a brandurilor din portofoliu, citește mai jos detalii despre acestea și pregătește-te ca de acest Black Friday să îți transformi cu totul casa.

Soluții complete pentru baie cu Geberit, Ideal Standard și Hansgrohe

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri

Geberit, Ideal Standard și Hansgrohe sunt branduri celebre în domeniul instalațiilor și obiectelor sanitare, venind periodic cu inovații și produse care mai de care mai spectaculoase.

Fie că îți dorești o baie clasică, fie că ai merge mai degrabă pe una ceva mai nonconformistă, nu face rabat de la calitate sau funcționalitate și alege de pe SensoDays dintr-o gamă largă de produse, de la sisteme de montaj, igienizare și întreținere până la soluții de design, baterii și accesorii. 

Design special cu Tommy Hilfiger și Missoni Home

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri

Două branduri premium care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Tommy Hilfiger și Missoni Home sunt și ele prezente pe SensoDays, iar de acest Black Friday produsele lor sunt mult mai accesibile.

Seturi de lenjerii, halate și prosoape de baie, perne decorative, tot felul de cadouri pentru cei dragi – acceptă provocarea unei viziuni diferite, dar foarte calde și potrivite oricărui cămin.

Villeroy & Boch și Zwiesel 1872 pentru seri de neuitat împreună cu cei dragi

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri

Petrecerile, întâlnirile sau mesele alături de familie și prieteni trebuie neapărat însoțite de produsele Villeroy & Boch și Zwiesel 1871. Villeroy & Boch îți propune tot felul de obiecte din porțelan premium, iar Zwiesel 1872 este un brand de top în fabricarea produselor din sticlă. Așadar, de acum, paharele, bolurile, vazele, tacâmurile sau chiar decorațiunile pentru living vor fi parte a unei povești cu un concept inedit.

Atmosfera specială cu Maison Berger și Kartell

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune prețuri

Pe lângă familie și prietenii dragi, atmosfera caldă a casei tale poate fi construită și cu produsele Maison Berger. Pe SensoDays ai difuzoare & lămpi catalitice, odorizante de cameră sau auto, parfumuri pentru difuzoare, dar și cadouri de tot felul, numai bine de achiziționat acum, înainte de Sărbători.

Pe de altă parte, Kartell, celebrul brand de mobilă contemporană din plastic de înaltă calitate, este reprezentată și pe SensoDays cu produse diverse, de la corpuri de iluminat, scaune sau mese până la boluri, pahare sau vaze.

Unul dintre cele mai mari site-uri Home & Deco, SensoDays are în portofoliu 100 de branduri premium, fiind prezent în 200.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs. SensoDays pune preț pe calitate, inovație și diversitate, venind mereu în întâmpinarea clienților lor cu oferte și produse de neratat.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
sensodays