bonapp.eco și Yves Rocher România își unesc forțele pentru a combate risipa produselor cosmetice

bonapp.eco și Yves Rocher România își unesc forțele pentru a combate risipa produselor cosmetice

Andreea Ivan, Yves Rocher, și Grégoire Vigroux, bonapp.eco

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2022

Două companii își unesc forțele pentru a combate risipa în industria frumuseții: startup-ul românesc de impact bonapp.eco, lansat numai cu patru luni în urmă, și Yves Rocher, un lider în industria beauty, cu o prezență de peste 20 de ani în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până acum, șase magazine Yves Rocher s-au alăturat rețelei bonapp.eco în București. Parteneriatul urmează să se extindă și în alte magazine Yves Rocher din România.

Fabrica de zahăr Luduș, în pericol de desființare. Sindicatele acuză patronii francezi că nu vor să vândă, aceștia susțin că nu au cui CITEȘTE ȘI Fabrica de zahăr Luduș, în pericol de desființare. Sindicatele acuză patronii francezi că nu vor să vândă, aceștia susțin că nu au cui

Produsele Yves Rocher care mai au câteva luni până la data expirării pot fi achiziționate acum din unele dintre magazinele companiei din București. Prin aplicația mobilă bonapp.eco, prețurile sunt cu cel puțin 60% mai mici.

La doar patru luni de la lansare, aplicația bonapp.eco a fost descărcată de peste 30.000 de utilizatori. Până acum, startup-ul a salvat de la risipă peste 3.000 de pachete cu mâncare în București.

Startup-ul românesc bonapp.eco a fost lansat în noiembrie 2021, iar la două luni de la lansare a strâns o investiție de început în valoare de 800.000 EUR pentru a se extinde în afara Bucureștiului. În prezent, compania angajează echipe de vânzări, precum și City Managers, în Cluj, Timișoara și Iași, în timp ce angajările în Europa de Est vor începe mai târziu în acest an. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bonapp.eco
yves rocher