Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia, intră în România

Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia, intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2021

Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia, intră în România. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Suntem pe piața poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună. Consider că avem o perspectivă extraordinară pe piața din România", spune Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele magazinul Born2be.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

În prezent, magazinul se concentrează pe încălțăminte la modă, la prețuri accesibile tuturor, cele mai populare categorii fiind pantofii sport și sneakers. 

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

„Comportamentul consumatorului este într-o continuă schimbare. Clienții noștri achiziționează mai degrabă 3-5 perechi de sneakers la modă pentru întregul sezon, fără a pune accentul pe mărci recunoscute și sigle importante. Suntem siguri că o astfel de abordare va avea mulți fani în rândul clienților noștri din România", adaugă Daniel Duniak.

viewscnt
Afla mai multe despre
born2be
magazin online