Brandul de haine pentru copii iELM, lansat de o familie de români în Suedia, intră în alte țări: Ea cosea haine în sufragerie și le vindea

Brandul de haine pentru copii iELM, lansat de o familie de români în Suedia, intră în alte țări: Ea cosea haine în sufragerie și le vindea
scris 29 sep 2021

Brandul de haine pentru copii iELM, o afacere de familie din România de design și confecții pentru copii, lansată însă în Suedia, vizează extinderea în acrest an în 3 noi țări: Lituania, Letonia și Slovenia.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING, Telekom România, Altex și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

“Au pornit în Suedia, pe Facebook. Ea cosea haine în sufragerie și le vindea. Facebook generează circa jumătate din vânzările lor”, este povestea companiei, care poate fi văzută mai jos.

Pornită ca o afacere de familie în anul 2013, în Suedia, retailerul iELM a devenit unul dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte pentru copii din Europa. Numele iELM reprezintă acronimul celor patru copii ai familiei care a pus bazele companiei: Ida, Elin, Livia și Marcel.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Compania este prezentă în 17 țări.

În 2020, compania a înregistrat o dublare a vânzărilor  față de 2019 și o creștere a numărului de comenzi noi de 34%.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

În 2018 a fost prezentată investitorilor și analiștilor de Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, ca un exemplu de bună sursă de venit din Europa, arătând că Facebook generează circa jumătate din vânzările acestei firme.

viewscnt
Afla mai multe despre
haine pentru copii
ielm