British American Tobacco, cu o fabrică și la Ploiești, va declanșa concedieri la nivel global

British American Tobacco, cu o fabrică și la Ploiești, va declanșa concedieri la nivel global
scris 12 sep 2019

British American Tobacco Plc (BAT), al doilea producător mondial de țigări, a anunțat joi că va concedia până în ianuarie 2.300 de angajați pe plan global, pentru a-și simplifica structura operațională, transmite Reuters.

Decizia va afecta peste 20% din locurile de muncă din structurile de conducere, compania urmărind să creeze mai puține divizii dar mai mari, scrie Agerpres.

Italienii de la Gold Plast, furnizori de veselă folosită în degustarea Dom Perignon, Jack Daniels, Bacardi, Aperol, Pepsi sau Heineken, își bagă surprinzător afacerea din România în insolvență. Explicația CITEȘTE ȘI Italienii de la Gold Plast, furnizori de veselă folosită în degustarea Dom Perignon, Jack Daniels, Bacardi, Aperol, Pepsi sau Heineken, își bagă surprinzător afacerea din România în insolvență. Explicația

În România, British American Tobacco are o fabrică la Ploiești. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
british american tobacco
concedieri