Bucură-te de vară din plin, pe terasa sau grădina casei tale, cu produse premium SensoDays

Bucură-te de vară din plin, pe terasa sau grădina casei tale, cu produse premium SensoDays
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 iul 2023

Unul dintre avantajele sezonului cald este că te poți bucura în voie de terasa și grădina casei tale. Cafeaua savurată dimineața, momentele de relaxare pe un șezlong în miezul zilei sau petrecerile alături de prieteni în serile târzii de vară – toate fac din acest anotimp unul cu adevărat special.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a crea acest spațiu deosebit ai nevoie de produse outdoor de la SensoDays, perfecte pentru spațiul exterior al casei tale.

Timpul petrecut în aer liber, pe terasa sau în grădina casei tale îți aduce o mulțime de beneficii

Deși în interior totul pare mai intim și mai confortabil, terasa și grădina pot deveni o oază de liniște, dar și de sănătate.

Bucură-te de vară din plin, pe terasa sau grădina casei tale, cu produse premium SensoDays

Timpul petrecut afară ne îmbunătățește sănătatea mentală

Stresul sau stilul haotic în care trăim ne poate deteriora la un moment dat sănătatea mentală. Cercetătorii au demonstrat că lumina naturală stimulează producția de serotonină, ajutând la prevenția sau ameliorarea depresiei și anxietății.

“Trucul” în acest caz este să alegi produsele de mobilier pentru terasă și grădină care să te ajute să te relaxezi și să te deconectezi. Ce zici, de exemplu, de un fotoliu Nardi Net Lounge, un balansoar Nardi sau chiar un șezlong pentru exterior Nardi Atlantico?

Să iei masa pe terasă sau să îți petreci timp în grădină poate avea efecte benefice asupra concentrării, memoriei și creativității

Timpul petrecut afară, într-un mediu relaxat, ajută memoria, ameliorează extenuarea psihică și crește creativitatea. Poți amenaja grădina casei tale astfel încât să fie potrivită atât pentru momentele de relaxare sau distracție, cât și pentru taskurile profesionale.

Bucură-te de vară din plin, pe terasa sau grădina casei tale, cu produse premium SensoDays

În acest caz, atmosfera este esențială. Pe SensoDays găsești cele mai potrivite decorațiuni și accesorii pentru exterior. Pentru un plus de efect alege o veioză Kartell Battery albastru metalizat sau, dacă îți dorești ceva mai nonconformist, poți opta pentru o lampă de exterior Deko Senso. O altă variantă , potrivita pentru taskurile de la job sau pentru a scrie un citat inspirațional este și tabla de scris Securit Elegant.

Timpul petrecut în aer liber ne ajută să fim mai sănătoși

Soarele ajută organismul să producă mai multă vitamina D, o substanță foarte importantă pentru sănătate. Vitamina D stimulează imunitatea și scade riscul anumitor afecțiuni. Așadar, vom fi mai sănătoși și mai bine dispuși după câteva ore în aer liber, pe terasă sau în grădină.

O terasă și o grădină frumos amenajate ne ajută să socializăm mai ușor

Este mult mă confortabil să organizezi o petrecere sau o reuniune cu cei dragi atunci când ai la dispoziție o grădină încăpătoare, frumos amenajată. Timpul petrecut într-un astfel de spațiu ne ajută să socializăm mai ușor, iar de aici vin alte și alte beneficii.

Interacțiunea socială îmbunătățește sănătatea mentală, scade riscul de dementă, crește sentimentul de apartenență, sporește încrederea în noi, dar și în ceilalți.

Pentru atunci când iei masa alături de familie și prieteni, alege produsele potrivite pentru servirea mesei SensoDays. De efect este acest platou din lemn de nuc cu capac de sticlă sau farfurii Villeroy & Boch. Setul de cafea de la același brand este și el perfect pentru a încheia o masă copioasă, alături de cei dragi.

Bucură-te de vară din plin, pe terasa sau grădina casei tale, cu produse premium SensoDays

Timpul petrecut afară, în spațiul verde al casei noastre, ne crește calitatea vieții

Viața e mult mai frumoasă și mai ușoară atunci când ai o terasă și o grădină a ta. Astfel, te poți organiza mult mai ușor în orice dorești să faci. Pe terasa sau în grădină iei masa, îți bei cafeaua în liniște, citești o carte, îți creezi un mic “birou în aer liber”, te antrenezi fizic sau organizezi o petrecere. În plus, vei reduce și costurile generale pentru că, de exemplu, nu vei mai opta pentru o seară la restaurant sau un abonament la sala fitness.

SensoDays îți este alături și vara aceasta. Bucură-te de aer curat, de prieteni și de relaxare, achiziționându-ți piese de cea mai înaltă calitate. SensoDays este site-ul numărul 1 în materie de Home Décor, fiind prezent în cel puțin 300.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
terasa
gradina