Carrefour prelungește contractul în P3 Bucharest A1, una dintre cele mai mari tranzacții din piața locală de logistică

Carrefour prelungește contractul în P3 Bucharest A1, una dintre cele mai mari tranzacții din piața locală de logistică
scris 20 ian 2021

Carrefour a prelungit contractul de închiriere pentru spațiul de aproximativ 85.000 metri pătrați pe care îl ocupă în parcul industrial P3 Bucharest A1, din vestul Capitalei, aceasta fiind una dintre cele mai mari tranzacții din piața locală de logistică.

Carrefour este chiriaș al parcului industrial  P3 Bucharest A1 din anul 2007, unde s-a extins treptat. În prezent, Carrefour ocupă în P3 Bucharest A1 o suprafață totală de 85.000 mp.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Bogdan Belciu, Boston Consulting Group: Companiile pot avea succes și pe o piață în scădere. Orientarea către clienți, identificarea de noi canale de distribuție și mediul digital – esențiale pentru companii CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Bogdan Belciu, Boston Consulting Group: Companiile pot avea succes și pe o piață în scădere. Orientarea către clienți, identificarea de noi canale de distribuție și mediul digital – esențiale pentru companii

Carrefour România a continuat să se extindă și în 2020, deschizând 25 de magazine și ajungând astfel la o rețea de peste 360 de magazine fizice la care se adaugă portalul carrefour.ro și prezența Carrefour în platforma Bringo, cu livrare și Click & Collect în 38 de localități. 

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
p3 bucharest