Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la licitație cu 20.000 de dolari

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la licitație cu 20.000 de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2019

Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conține 105,3 litri din această băutură, s-a vândut duminică în Scoția pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de licitații Just Whisky citată de EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sticla, de un metru și jumătate înălțime, cântărește peste 180 kg și conține whisky Tomintoul, de 14 ani, care este conservat sub un dop din plută de circa 20 de centimetri. Se estimează că lichidul conținut poate umple 5.250 de pahare și echivalează cu 150 de sticle de mărime standard, scrie Agerpres.

Lanțul 5 To Go pregătește produse noi și extinderea în afara țării, dar reclamă lipsa de angajați și spații pe piața locală CITEȘTE ȘI Lanțul 5 To Go pregătește produse noi și extinderea în afara țării, dar reclamă lipsa de angajați și spații pe piața locală

Extraordinara piesă a fost realizată la distileria Tomintoul, din nord-estul Scoției, în august 2009, iar la elaborarea sa a participat o echipă de 14 persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
whisky